2014. január 6., hétfő

100 kérdés - 51-60-ig

51. Gondolkoztál már öngyilkosságon illetve öncsonkításon?

Nem csak gondolkodtam, meg is tettem. Jó párszor, csak nem sikerült. A téma bővebb részletezésébe nem kezdenék, mert ez olyan intim része a életemnek, ami nem tartozik a blogra. Voltak nehéz időszakaim és voltam nagyon hülye. Ennyi.


52. Mik borítanak ki téged?


Most soroljam? :D El leszek vele egy darabig...

- előttem totyogó nénik, akiknek hajnali 6kor kell kimenni a kis gurulós kocsijukkal vásárolgatni
- zenéjüket hangosan hallgató emberkék, akiknek szent meggyőződése, hogy Lil Wayne-t mindenki szereti
- az erős emberszag, no meg a csövimanók tüdőtisztító ájere
- ha valaki elém tolakszik a sorban és közben megpróbál hülyének nézni
- a tömény vattacukor szagot árasztó tucatmacák
- ha valaki nem tud kulturáltan étkezni
- a tömegközlekedésen feltűnően hangosan sopánkodó kivénhedt ku.... izé, jól szituált idős hölgy, aki a tűsarkúja, öt centis sminkje és tökéletesen belőtt sérója ellenére hirtelen borzasztóan öregnek érzi magát és ezzel szeretné elérni, hogy átadjam neki a helyem. Nem szokott összejönni.
- amikor a 40 fokos melegben a muzsikus asszonyok a gyerekeikkel próbálnak pénzt kuncsorogni az emberektől. Vérlázító. Mert az, hogy ő maga kéreget egy dolog, de a gyereket ne cipelje magával.
- ha nincsenek tekintettel arra, hogy én is szeretnék közlekedni és öt másodperc alatt hárman vállaznak le, lépnek a lábamra, taszajtanak arrébb, túrnak bele a bordám közé keresztül a vesémen, miközben a villamos felé tülekednek
- mikor idióta vadulós autósokat látok, akik mások életét kockára téve kivágnak mindenki elé csak azért, hogy egy autóval előrébb legyenek, majd meg kelljen állniuk a piros lámpánál. Baromira előrébb jutottak, tényleg.
- ha valaki teljes átszellemüléssel ontja magából a hülyeségeket, és még másokat is beetet vele
- ha egy nő nem tud normálisan felöltözni és sminkelni
- gyerekek, akiknek nem lett megtanítva, hogy tán meg kéne várni, hogy a leszálló emberkék lejussanak a buszról, és csak azután felnyomulni
És ez a lista folytatódhatna tovább, és tovább és tovább... hajjaj :D

53. Számodra fontos embereket vesztettél el?


Szerencsés vagyok, mert a családomból eddig nem ért veszteségIgaz már egyik nagypapám sem él, de mivel nem emlékszem rájuk és nincs hozzájuk köthető emlékem, nem is fáj a nem létük. Viszont volt pár barátom, akit az évek során elveszítettem, és rettenetesen fáj a hiányuk. Eggyé különösen.


54. Mik azok a célok, amiket 2 éven belül szeretnél elérni?


Szeretném, ha végre fix munkahelyem lenne és nem küldenének el bagatel okok miatt. Jó lenne végre valahol megvetni a lábamat. Szeretnék jobban ráfeküdni a továbtanulásra, főleg az angol nyelvre. Szeretnék hastánc tanár lenni és saját csoportot vezetni. Szeretnék saját lakást Viktorral, de ez nem valószínű, hogy 2 éven belül meg lesz. Illetve szeretnék nyaralni menni Viktorral, mert eddig ez eléggé kimaradt az életünkből. Ja, és szeretnék az egészséges életmódomnak köszönhetően lefogyni. 


55. Használtál már ki valakit? És miért?


Soha nem vetemednék ilyesmire, mert undorító dolognak tartom. 


56. Rossz embernek tartod magad?


Egyáltalán nem :) Szerintem jó ember vagyok, csak néha hülyeségeket beszélek. Ettől nem leszek rossz, csak ember :)


57. Szüleiddel milyen viszonyban vagy?


Édesanyámmal a lehető legjobb kapcsolatban vagyok. Olyan, mintha a barátnőm is lenne, és az is. Kicsi korom óta nagyon szoros kapcsolatban vagyunk egymással, nagyon összenőttünk, így a leválás is nehezebb volt, de nem bánom, mert a kezdeti rizikók ellenére utána ugyanolyan jó kapcsolatban tudtunk maradni, mint régen. Mai napig ő a legfontosabb ember számomra.

Édesapámat is szeretem, habár vele nehézkes volt a viszonyom sokáig. Nem volt túl jó kapcsolatuk édesanyámmal, mai napig sincs, és emiatt sokat veszekedtek. Nekem anyukám volt a mindenem, így haragudtam apukámra, amiért megbántja anyut. Aztán voltak itt még más dolgok is, de ezek megint nem blog-kompatibilisak, a lényeg az, hogy mostanra meg tudtam neki bocsátani és azóta igazán jó viszonyban vagyunk egymással :)

58. Szeretsz iskolába járni?


Már csak múlt idő, de nagyon szerettem, és ha lesz lehetőségem ismét beülni az iskola padba, akkor nagyon fogom élvezni :)


59. Mit gondolsz a nyitott kapcsolatokról?


Azt, hogy az nem kapcsolat. Ahol a két fél kedvére kufircolhat mással, az nem kapcsolat. Az valami modern fertőtanya, aminek nincs semmi értelme. Nem is értem egyesek hogy tudják rávenni magukat erre, vagy még rosszabb, élvezni is. Egy nyitott kapcsolat nem a szerelemről szól, mert ha a két fél igazán szeretné egymást, nem vágyna másra. Ez a felületes érzelmű emberek lehetősége, csak akkor nem értem miért kell egy állandó partnert megtartani, mikor nagy érzelmek úgy sem bújnak meg a dolog mögött.


60. Milyen nyelveken szeretnél megtanulni?


Japánul nagyon, és az ír is érdekel. És valamilyen rejtélyes oknál fogva tetszik az orosz és az örmény is :)

6 megjegyzés:

  1. A kiborító dolgok engem is kiborítanak, és mivel a következő idegőrlő posztom téma a közlekedés lesz, egy-kettőt átveszek majd. Persze, nem szó szerint. :)
    Szerintem a héten ezt én is elkezdem töltögetni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nyugodtan, bosszantó dolgokról elég sokat tudok írni. A tömegközlekedés pedig csodás alapanyagul szolgál ehhez :P

      Törlés
  2. Egyszer 15 km-en keresztül figyeltem egy mindenki elé bevágó, előzgető furgont, ami a 15 km végén 1, azaz egy! autóval volt előrébb nálam. No comment.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sosem értem az ilyen vezetőket, miért jó ez? Hogy lehetnek egyesek ennyire idegbetegek, hogy nem bírnak várni 5 másodpercet?

      Törlés
  3. Úgy látom, a tömegközlekedés mindenkit képes kiborítani...:D

    VálaszTörlés