2014. január 3., péntek

100 kérdés - 31-40-ig



31. Melyik álmod vált valóra?

Az első és legfontosabb dolog az életemben; megtaláltam az igaz szerelmemet, Viktort :) Ez volt kislány korom óta a leghőbb vágyam, hogy rátaláljak a nagy Ő-re, az ikerlángomra, aki habár más, mint én, mégis kiegészítjük egymást. 


32. Milyen zenei műfajt szeretsz, és miért?


Összességében mindenevő vagyok, jóformán mindenféle műfajból hallgatok számokat, de az első számú kedvenc, az örök szerelem mindig is a metal zene lesz. Idebent bizony fém szív dobog a javából, ennél nagyszerűbb muzsikát elképzelni sem tudnék - mármint magamnak :) Mert meghallgatok én bármi mást is - popot, countryt, dubstepet, rockot, r'n'b-t, soult, jazzt -, de míg ezeknél a zenéknél eljön egy pont, mikor már nem esik jól hallgatni, addig a metalnál ez sosem fordult még elő velem. Metalon belül is nagyon vegyes vagyok, black és death metalt leszámítva mindent kedvelek.

33. Mi a márkás dolgokról a véleményed? Te is vásárló vagy, vagy beéred az olcsó dolgokkal?


Sosem érdekeltek a márkák, sem a márkás termékek, mert egyszerű ember vagyok, aki megfizethető ruhákra vágyik. Amit a butikban megveszek sok-sok ezerért, azt jóval olcsóbban megkapom a kínaiban, és nem feltétlenül rosszabb a minősége. A turkálókat is szeretem, mert manapság már nagyon igényesek, tiszták és rendezettek, illetve változatos ruhákat kínálnak. Még életemben nem mentem be nagy nevű üzletekbe, és nem is áll szándékomban, mert tuti kinéznének a dögkeselyűk, akik 50 kilóméteres körzeten belül kiszagolják, ha valakinek olcsó cuccai vannak :P Meg különben is, miért akarnék én oda bemenni? A legtöbb butik kínálata ronda és giccses, én meg a letisztult eleganciát szeretem.


34. Pesszimista vagy optimista vagy?


Egyértelműen optimista! Régen nagyon pesszimista voltam, durva depresszióban szenvedtem ezernyi lelki bajjal, de erőt vettem magamon és úgy határoztam, hogy nem vagyok hajlandó az életemet elcseszni ilyen hülyeségekkel. Nem volt egyszerű ránevelni magam a pozitív felfogásra és a jókedvű természetre, de ma már el sem tudnám képzelni magam másmilyennek. Igazából azt hiszem én mindig is egy optimista ember voltam, csak a rossz dolgok akkoriban nagyon lehúztak. Örülök, hogy azóta visszataláltam önmagamhoz :)


35. Mi a legnagyobb félelmed? Fejtsd ki!


Olyan érdekes, de én ilyesmiken nem szoktam gondolkodni... Nos, nyilván félek attól, hogy elveszítem a szeretteimet, ez mindenkiben benne van. Ezen kívül félek attól is, hogy nem felelek meg az élet bizonyos területein, pl. a munkában, vagy emberi szerepkörökben. Szeretnék mindenhol jó benyomást tenni másokra, szeretném, ha elégedettek lennének velem, és néha nagy törekvésemben pont az ellenkezőjét érem el a dolognak.


36. Jelentkeznél valóság showba? Miért?


Te jó ég, dehogy! Nem fogom magam lejáratni mindenki előtt. Amúgy is meg van a véleményem azokról a feltűnési viszketegségben szenvedő sokeszűekről, akik ilyen szutyokba jelentkeznek, na de hogy én ilyesmit bevállaljak, teljességgel képtelenség. Hogy miért? Mert többre tartom magam annál, mint hogy ilyesmihez adjam a nevem és az arcom, és mert a magánéletem senki másra nem tartozik, csak rám. 


37. Említs 5 embert aki fontos számodra, és mond el miért?


- Édesanyám: ő a legcsodálatosabb ember ezen a világon. Kedves és jólelkű, segítőkész és vicces, és telis tele van szeretettel. Ha tehetné, az egész világot átölelné :) Nincs még egy olyan angyal ezen a világon, mint ő. Tiszta szívemből szeretem, örökkön örökké.

- Viktor: ő életem szerelme. Szintén csodálatos ember, mindig is felnéztem rá és becsülöm mindazért, aki, és amit képvisel. Imádom, hogy sosem játssza meg magát, még ha ezzel azt is éri el, hogy kevesen vannak körülötte, de legalább hű önmagához.
- Barbi: ő az én legrégebbi igaz barátom, általános iskola óta elválaszthatatlanok vagyunk, szinte minden fontos mozzanatunknál ott voltunk egymásnak. Hatalmasokat tudunk együtt nevetni, vele utaznom kifejezetten veszélyes, mert abból fulladásos röhögőgörcs lesz számomra, illetve imádom benne, hogy mindenről tudok vele beszélgetni. Ő volt az esküvői tanúm is, nem véletlenül :) Nagyon szeretem :)
- Zsófi: ő az én elveszett kishúgom. Szintén igaz, hűséges barátom, aki mintha a tükörképem lenne, legalábbis jellemben, én nem vagyok olyan szép, mint ő :) De félelmetes, hogy az életünk eddigi szakaszai mennyire hasonlítanak egymáshoz, és hogy mennyire hasonló jellemek vagyunk. Mindig ott van mellettem, ha szükségem van rá, és akkor is, ha nincs semmi baj. Rá bármikor számíthatok, nagyon szeretem őt is ^^
- az ötödik illető nem ember, és nem is csak egy valaki. Nagyon fontosak ugyanis számomra a kis állat társaim, akiket teljes szívemből szeretek, és nélkülük nem lenne teljes az életem. Nem telik el nap, hogy ne gondolnék első kutyusomra, Fricikére (már gyűlnek is a könnyek a szememben...), akit végletekig imádtam, együtt nőttünk fel, és csodálatos 11 évet élt le velünk, legalábbis remélem, hogy boldog volt a családunkban. Mai napig őrzöm a nyakörvét, és mai napig nézegetem a képeit. Örökre szeretni fogom őt. És akit szintén meg kell említenem, az a mostani kutyuskánk, Málnácska. Igaz ő ott maradt anyunál négy lábú kutyadokinak, de azért egy kicsit a miénk is, és nagyon szeretjük. Fricike halála után olyan szinten voltam kibukva, hogy az alap emberi funkcióimról is elfeledkeztem, és olyan szinten leépítettem magam, hogy az már veszélyes volt. A végére csak üres tekintettel meredtem a semmibe, a könnyek némán csorogtak le az arcomon. Akkor mondta azt anyu, hogy ebből elég volt, és másfél órát utaztunk, mire eljutottunk Málnácskához. Kis csetlő-botló, aprócska kölyök volt, alig látszott ki a földből. 4 hetesen hoztuk el, mert az anyja már nem tűrte meg maga mellett, mi pedig magunkhoz vettük és a mai napig úgy szeretjükmint bármely más családtagunkat. Helyrehozta a lelkemet és mai napig is ontja magából a szeretetet :)

38. Tél vagy nyár?


Egyértelműen tél. Gyűlölöm a nyarat, utálom, rühellem, ki nem állhatom! A tél az én időszakom, a borongós, ködös, esős, havas, hideg, zimankós tél a maga szomorú, haldokló szépségével. Mivel nincs jó állapotban a tüdőm és mert sosem bírtam a meleget, a nyár számomra pokoli szenvedés. Télen ellenben annál inkább elememben vagyok, ugyanis ez a hideg, párás levegő csodát tesz a tüdőmmel. Nem véletlenül küldtek minden évben nyáron asztma táborba a szüleim Szlovákiába. Emlékszem volt, mikor derékig érő hóban ástuk előre magunkat, hogy haza tudjunk jutni a szállásunkra :P Istenem, de szép idők voltak azok :)


39. Vallásos vagy?


Nem, mármint ha valami tipikus egyházi vallására céloz a kérdés ezzel. Viszont vannak jó gondolataim és van hitem, tehát úgymond saját vallásom van. Elég érdekes és egyedi, de legalább az enyém.

40. Egyenes vagy göndör haj?


Nekem az egyenes jobban tetszik, de számtalan példát láttam már arra, hogy a göndör haj is csodaszép lehet, ha megfelelően ápolják.

4 megjegyzés:

  1. :) Ismét nagyon jó volt olvasni a válaszokat. Örülök, hogy egymásra találtatok Viktorral, meg hogy ilyen optimista vagy :) Zenében én is mindenevő vagyok, az egyetlen, amit nem bírok az a rap. A márkás dolgokról ugyanígy vélekedem, nekem a kedvenc ruhaboltjaim a turkálók :) Az én öt legfontosabb emberem: anyu, apu, a párom, a gimis barátnőm és az áltsulis barátném, nagyon szeretem őket <3 16 éves korom óta nekem is saját vallásom van, magamban és a körülöttem lévőkben hiszek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, örülök, hogy tetszenek a válaszaim, és annak még inkább, hogy ennyi mindenben hasonlítunk :)

      Törlés
  2. Irigylem azokat, akik teljes biztonsággal kijelentik, hogy megtalálták életük párját.
    Vallásos nem vagyok semmilyen formában, de vannak gondolataim.

    Mindig jó olvasni ezeket a bejegyzéseket. Nemsokára nekiállok én is. Egyre nagyobb a kedvem hozzá. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kevesen vannak ilyen emberek, de szerencsére én közéjük tartozom. Ha semmi másban nem is, de ebben az egyben 10000%-ig biztos vagyok.
      Én már várom a válaszaidat, kíváncsi lennék rájuk :)

      Törlés