2013. november 30., szombat

Dm-es zsákmány és készülődés adventre

Említettem régebben, hogy nagyon szerettem volna egy Coastal Scents 22 darabos profi sminkecset készletet karácsonyra. Folyamatosan figyeltem a Make Up plaza honlapját, hogy mikor fog végre megérkezni, de mikor rendeltem volna már közölték, hogy elfogyott az, amire annyit vártam. Nagyon elkeseredtem, mikor megláttam ezt a hírt. Valószínűleg napközben, míg én dolgoztam valaki más lecsapott rá, nekem meg nincs kedvem tovább várni és lesni óránként, hogy mikor lesz újabb készlet raktáron. Úgy voltam vele, hogy ha nem is lesz profi ecsetkészletem, azért igenis megajándékozom magam pár olcsóbb fajtával, ami nekem hétköznapi sminkeléshez tökéletes lesz. Persze így a karácsonyi ajándékom ugrott, de majd Viktor kitalál nekem valami mást, ebben biztos vagyok. Viszont megkértem, hogy most kivételesen ne sminket vegyen, mire gyorsan leellenőrizte, hogy nincs-e lázam XD
Na szóval ma amúgy is el kellett mennem bevásárolni, gondoltam útba ejtem a dm-et is. 3 ebelin márkájú szintetikus ecsetkét hoztam el magammal, meg egy fűszeres almás illatgyertyát.


Utóbbira már régóta ácsingóztam, csak Viktor miatt nem vettem, mert ő fölöslegesnek tartja az ilyesmiket, pedig szerintem otthonosabbá és hangulatosabbá teszi a lakást. Még nem gyújtottam meg, de azóta is itt illatozik szolidan, fantasztikus az illata, igazi ünnepi atmoszférát varázsol, és még Viktornak is tetszik :)
Az ecsetekről annyit, hogy habár szintetikusak, mégis meg vagyok velük elégedve így első tapintásra. jópofa zipzáros tokjuk van és maguk az ecsetek is jónak tűnnek. Pont annyira kemények, hogy ne veszítsék el a formájukat, de használat közben finom puhák, nem bántják a bőrömet. Kíváncsi vagyok hogy fognak szuperálni.
Ezen kívül vásároltam pár apróságot a készülő adventi naptáramhoz. Minden évben saját készítésű naptárat csinálok, tavaly hajtogattam papírból, idén pedig... hm, még nem mondom el, majd holnap meglátjátok, mikor már elkészülök velük :P Viszont addig is beszereztem a naptárhoz szükséges édességeket.


Van itt minden, Bambi, zizi, vattacukor :P 

Holnap ezeket fogom beletölteni a kis adventi naptáramba, amiket aztán egészen karácsonyig dézsmálgatunk ^^

16 megjegyzés:

  1. Hmm...esetleg ha továbbra se jutsz "normális" (értsd drágább) ecsethez, ajánlom az essence ecseteit...A púder ecset nagyon jó, a szemhéjpúder ecsetek közül pedig a smokey eyes-os a jobb...És nem is annyira drágák, szerintem nagyon megérik, és az összes ismerősöm meg van velük elégedve, aki ilyet használ...Persze azért remélem idővel beszerzed a régóta vágyott darabokat is...:)

    Amúgy ilyenkor sajnálom, hogy nem lehet szagolni neten keresztül...biztos nagyon finom illata van a gyertyának...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézegettem azokat is, de most sajnos nálunk kifogytak az Essence ecsetek. Viszont tőlük van a pirosító ecsetem, amit nagyon szeretek :) Remélem azért az Ebelin ecsetekkel is jól járok. a 22 arabos készletről meg egyelőre letettem, mert képtelenség beszerezni. Nincs időm olyan gyakran csekkolgatni, hogy vajon megérkezett-e már, nem vitték már el, stb. Jók lesznek nekem most ezek is :)
      A gyertya illata meg valami mesés *.*

      Törlés
    2. Szerintem bemegyek egy DM-be gyertyát szagolgatni...xD
      Anyának úgyis valami ilyesmi kis mütyürt szeretnék ajándékba venni majd...:)

      Törlés
    3. Na akkor jó szórakozást hozzá :P

      Törlés
  2. Ezekhez egyáltalán nem értek, szóval lehet, hogy hülyeséget mondok, de én még 2009-ben vettem egy ecsetkészletet ebay-en, valami alapkategóriás, nagyon olcsó dolog volt, de én azt használom azóta is.
    Szóval esetleg ha később vásárolni akarsz készletet, lehet, hogy érdemes ott is szétnézni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, de az ilyen netes rendeléseket nem igazán kedvelem, félek, hogy nem megbízható. Meg ez, hogy külföldről kell rendelni kicsit aggaszt, nem értek hozzá. Kényelmesebb, ha csak lekapom a polcról, amire szükségem van, vagy nagyon max. hazai cégtől megrendelem. Így lett volna a MUP-pal is, de hát amit kinéztem az nem volt, aztán meg rájöttem, hogy nincs is szükségem profi ecsetkészletre, elég, ha van pár darabom, amit használhatok. Most ezekkel elleszek egy darabig, aztán ha találkozom más ecsetekkel, úgy is bővülni fog a készlet :)

      Törlés
    2. Évek óta rendelek netről, sosem volt még probléma. Jobban mondva, ebay szinten nem volt probléma. Volt, hogy nem jött meg csomag, mert itthon ellopják a postán. :S De akárhányszor jeleztem az eladónak, hogy nem kaptam meg a csomagomat, azonnal visszautalta nekem a pénzt. Őket jobban megbüntetik, nem éri meg egy párszász (párezer) forintos tétel nekik ezt.

      Sajnos most is várok jó pár apróságot és félek hogy azokat is ellopták. :( Egy jött csak meg, de annak a hátuljára a rafinált eladó azt írta, hogy ékszeralkatrész, ugye az meg nem kell senkinek sem.

      Törlés
    3. Felháborító, hogy egyesek ellopják mások cuccait, komolyan hihetetlen. Én ezeken mélységesen fel vagyok háborodva. Sajnos ezek miatt sem merek netről rendelni, hiába megbízható az eladó.

      Törlés
  3. Amióta le vannak akciózva az ecsetek, azóta keresek ilyen ferde végűt (fogalmam sincs, hogy hívják szaknyelven:)), és sosem volt sehol. Szerettem volna az alapozóhoz, pirosítóhoz, meg púderhez, de azok meg nem voltak leakciózva, pedig ugyanezek a márkák voltak. Értetlenül álltam az ecsetes állványnál. Megnéztem 3 Dm-ben is, mindenhol ez a látvány fogadott.

    Ezer éve akarok egy ecsetkészletet, mivel szinte semmim sincs, de tényleg semmi (fültisztító pálcikával csinálom meg a szemöldököm) :D Már profi vagyok benne, de csak jó lenne némi ecset :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ma pont láttam olyat az itteni dm-ben, mint amit keresel. Mondjuk nekem volt már olyanom, de az Ebelin is jónak tűnt. Szerintem nézegess még el párszor a dm-be, mert ha feltöltik az árukészletet, akkor biztos ki fogják ezt a fajtát is rakni újra. Azt hiszem az enyémek most nem voltak akciósak, de pár száz forintot igazán nem sajnáltam kiadni értük. Az ecsetkészlet meg egyelőre nekem is édes ábránd marad, de talán majd egyszer rátalálok az igazira, és még be is tudom szerezni :D A szemöldökömmel nekem szerencsére nincs teendőm :P

      Törlés
    2. Sose festettem a szemöldököm, mert alapjáraton szép sötétbarna, így nincs szükségem rá, de úgy tudtam irigyelni, mikor másoknak olyan szép egyenletesen "színes" enyém meg az eredeti színéhez képest is fakónak minősül, hogyha összehasonlítjuk egy normálisan áthúzottal :D Mindig is próbálkoztam ceruzával, de az nem jó, és most teljesen rászoktam, hogy ráerősítek szemhéjpúderrel, ilyen igen csak sötétbarnával :D

      Lesz még utam Dm-be, úgy érzem! :D Nem adom fel :D Az ecsetkészlet meg...:D Álom :D

      Törlés
    3. Jó neked, én kb három szállal születtem, az is szőke XD Én anno ceruzával rajzoltam meg, mert a semmit nem tudtam púderrel erősíteni, de nekem tökéletesen megfelelt. Viszont amióta ki van tetoválva sokkal kényelmesebb az életem :)

      Törlés
  4. Az a gyertya nekem is kipróbálásra vár, remélem, olyan jó lesz, mint az eddig kipróbált kettő :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még meggyújtás nélkül is csodásan illatozik, szerintem jól jártunk vele :) Volt ehhez hasonlóm még régebben, benne is van a karácsonyos dobozkánkban a díszeinkkel, meg egyéb karácsonyi kellékeinkkel együtt, de annak már kezdett elmenni az illata, így kellett az utánpótlás :)

      Törlés
  5. Bakker jövőre ezt az cukros naptárat én is meg fogom csinálni :) Én is neten rendeltem az ecsetem, az megjött...a többi nem akar :D Már a paypal felé fordultam az ügy miatt, úgyhogy most már én is meggondolom háromszor e-bay és társait, igaz eddig nem is volt velük gond :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá, mert nagyon jó móka ilyesmivel szöszölni, és aki lélekben gyerek, az kifejezetten jól szórakozik egy ilyen naptárral, no meg az elpusztításával is :P Hát, én az ecsetkészletet még csak megrendelni sem tudtam, mert mire oda jutottam volna, hogy megrendelem, már megvette valaki :S De sebaj, vannak helyette most ezek. Azért remélem megkapod a rendelésed!

      Törlés