2013. november 2., szombat

30 napos Harry Potter kihívás

Ki a leggyönyörűbb karakter? (belső értékek alapján)

Két karakter van, akik szerintem a legnemesebb, legjóságosabb, legtisztább és legszeretetreméltóbb szereplők az egész sorozatban. Ők pedig nem mások, mint Hagrid és Mrs. Weasley. Hagrid maga a megtestesült szeretet. A marcona külső ellenére egy kedves, békés mackó (és csak akkor csap agyon, ha nagyon felbosszantod), mindig kiáll a szeretteiért, hűséges és jóságos. Mikor meghallottam, hogy Rowling gondolkodott azon, hogy őt ölje meg a Halál Ereklyéiben, még az ütő is megállt bennem. Mrs. Weasley pedig az igazi szerető anya, aki a családjáért, szeretteiért bármire képes. Gondoskodó, törődő, kedves és segítőkész, telis tele szeretettel a szívében és igazi tiszta, őszinte lelke van, ami a mai világban ritka kincs.

2 megjegyzés:

  1. Mrs. Weasley az az igazi, tipikus édesanya, aki később a mesékből ismert pufók nagymama lesz. Hagrid meg annyira naiv, és gyermekien tud rácsodálkozni a világra, hogy igaz rá, hogy amekkora darab ember, legalább akkora szíve van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Mrs. Weasley tipikus anya-karakter, de imádom benne, hogy nem csak háztartásbeli, jóságos asszonyka, hanem ha kell belevaló, félelmet nem ismeri boszorkány is tud lenni, sőt! :) Hagridot meg kenyérre lehet kenni annak ellenére, hogy mekkora behemót - ez is annyira szimpatikus benne :)

      Törlés