2013. október 13., vasárnap

Séta a Gellért-hegyen

Nagyon rég nem voltunk már kirándulni Viktorral, így már egy héttel ezelőtt eldöntöttük, hogy ha jó idő lesz, akkor bizony nyakunkba vesszük a várost és elmegyünk túrázgatni. A Gellért-hegyet néztük ki magunknak, ugyanis még a kapcsolatunk elején voltunk ott nagy sétán, és most felelevenítettük az emlékeket. Pont ugyanilyen szép őszi idő volt, úgyhogy ennek örömére megpróbáltam hasonlóan felöltözni, mint régen. Ez egyet jelentett azzal, hogy szoknyát húztam és bakancsot, ami elég távol állt tőlem mostanság. A szoknya nem tudom miért marad ki állandó jelleggel az életemből, egyszerűen elfelejtem, vagy csak megszoktam a nadrágot, a bakancs meg azért maradt el, mert kissé tramplinak tartom magamon. Az utóbbi években csak magas sarkúakban és kis topánkákban jártam, a bakancsot teljesen mellőztem, de hát egy ilyen túrára már csak nem mehetek körömcipőben. Felvettem hát a jó öreg Shelly's-t, és ezzel mentem hegyre föl, hegyre le. Mit ne mondjak, rendesen elszokott tőle a lábam, meg is fájdult a végére rendesen, de végül is jól éreztem magam benne és a vége felé nem is láttam már magam tramplinak benne. Azt nem mondom, hogy megint állandóan fogom hordani, mert azért néha kell használnom a többi cipőmet is, de valószínűleg az esősebb, meg téli időszakokban elő fogom még venni, mert annak ellenére, hogy megélt már egyet s mást velem, még mindig egész jó állapotban van és mindenféle időjárási viszonyban lehet benne járni. Úgyhogy ezzel indultunk neki az útnak. 10 óra környékén indultunk és délután 5re értünk haza - nagyon nagyot sétáltunk, nagyon sok képet készítettünk és nagyon jól éreztük magunkat. Persze a turisták kirajzottak, elég sokan voltak, de a táj és a látvány megérte elviselni az emberek burjánzását. Annyira gyönyörű a Gellért-hegy ilyenkor ősszel, hogy csuda. Ha lett volna rá lehetőségem kismillió képet készítettem volna, mert annyi sok szép dolog volt ott, annyi mindenen megakadt a szemem. Nagyon élveztük mindketten a sétát, jó volt kettesben túrázgatni, beszélgetni, élvezni az évszak szépségeit. Nem is értem miért nem járunk el gyakrabban ide.








Az uraság :)



Itt jövök



Itt jön Ő



Gyönyörű fa





Amikor ilyen kilátás tárul a szemem elé, el tudom hinni, hogy szép a fővárosunk :)



Ez a kép úgy készült, hogy egy kedves hölgy odajött hozzánk és felajánlotta, hogy készít rólunk pár képet. Először nem igazán tudtunk mit szólni, lévén nem számítottunk ilyesmire, de végül elkészültek a képek, mi pedig örültünk, hogy ismét tapasztalhattunk jó példát a segítőkészségre.



Kapott puszit ^^



Annyira gyönyörű...



Levelek közt





Levélke ^^



Kis szívecske fölöttünk :)













Megtámadtak minket a katica-utánzatok :P











Gyíkocska ^^






16 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz képek!! Aranyosak vagytok a pároddal!! neked meg olyan jó ez a fekete szín jól áll!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen :) A fekete meg már hozzám ragadt, de ebben is érzem jól magam :)

      Törlés
  2. Nagyon szépek vagytok együtt, és olyan jó néha pozitív tapasztalatról hallani, a fővárosban pedig főleg :-)

    VálaszTörlés
  3. Annyira szép vagy *_* nézegettem volna meg képeket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, köszönöm :) Vannak még képek, csak gondoltam nem pakolom tele velük a blogomat :P Nem mindenki kíváncsi a pofázmányunkra :D

      Törlés
  4. Ezeken a képeken minden szép. Teljes az összhang. Az tetszik nagyon, ahol levelek közt üldögélsz. :)
    A főváros messziről tényleg szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, örülök, ha így gondolod. Ezeket a képeket én is szívesen nézegetem újra és újra, mert valahogy jó időben voltunk jó helyen, ráéreztünk a hely atmoszférájára, és igyekeztük megélni a pillanatot. Örülök, hogy ez mások számára is látható :)

      Törlés
  5. Nagyon aranyosak a képek, látszik mennyire összeilletek! Gyönyörű vagy, és a ruhád is nagyon szép! A levelek közt üldögélős lett a kedvencem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük, olyan jó olvasni ezt a sok kedves elismerést :) A bókot meg még inkább köszönöm, kivételesen most én is elégedett voltam magammal, ami ritka dolog nálam :P

      Törlés
  6. Szia!
    Ne haragudj, hogy itt írok, de a blogomnál épp Halloween Weeks van, és találsz ott egy játékversenyt, amin te is nyugodtan részt vehetsz, örülnék neki :) Bővebb információkat itt találsz: http://cuterreal.blogspot.hu/2013/10/halloween-weeks-511.html Puszi: Iza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm az invitálást, mindjárt meg is nézem :)

      Törlés
  7. Szép a sminked, csini a rucid, és nagyon aranyosak vagytok együtt!!! :)
    Jó képek lettek! :)

    VálaszTörlés
  8. Annyira aranyosak vagytok! ^^ Öröm rátok nézni! :)
    Gyönyörű vagy és a hely is nagyon szép volt ahol jártatok! Mi is elég sokat kirándulunk/mászkalgatunk a párommal (biztos láttad már a blogomban), egyszer ha majd Bp-n járunk, mi is kinézünk ide! :)

    VálaszTörlés