2013. október 6., vasárnap

Édesanyám születésnapja

Az én drága anyukám ma lett 59 éves! :)

(itt a 25 születésnapomon vagyunk)

Kapott egy szép kis botmixert, mivel erre vágyott. Virágot is szerettem volna neki venni, de mire odaértünk már bezárt az üzlet, úgyhogy bosszankodtam egy sort, de sebaj, végül is nem ez volt a lényeg. Aztán átadtuk neki az ajándékát, aminek borzasztóan örült. Igaz, hogy tudta mit fog kapni, de megbeszéltük, hogy mikor kibontja majd bőszen meg fog lepődni :P Aztán megláttuk azt a hajórakománnyi süteményt, amivel beterítette az asztalt, a kanapét, a székeket és a számítógépasztalt - irdatlan mennyiségű süteményt sütött. Ez is annyira jellemző rá, hogy a saját születésnapján nem őt vendégelik meg tortával, süteménnyel, hanem még ő süt mindenkinek. Mi is kaptunk egy csinos kis adagot.


Sajnos a kép minősége nem lett jó, kicsit homályos, de a lényeg azért látszik rajta (meg egy kosár alma az őszi hangulat kedvéért). Név szerint kókuszkocka, diós pudingos és sport szelet volt a tálcán, ezen kívül kaptunk egy nagy doboz sós stanglit és fasírtot is salátaágyon, hogy hétköznap ne kelljen annyit főznöm. Igazi terülj-terülj asztalkám volt, minden isteni lett, de hát anyutól ez megszokott, mert ő a legjobb háziasszony a világon ^^


8 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot neki!!! És még sok egészségeset...:)

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot neki! Jaj azok a sütik! Anyud olyan finomakat csinál!! :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog születésnapot kívánok neki!:) És még jó sokszor ennyit:)
    Huu kész bőségtál:) A diós pudingos receptjét nem akarod megosztani esetleg? Nagyon gusztán néz ki:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen :) A diós pudingos receptjét én személy szerint nem ismerem, de majd megkérem anyut, hogy írja le és akkor közzé teszem :)

      Törlés