2013. október 16., szerda

Beváltak, újra vettem

Van néhány termék, amiket annyira megszerettem, hogy sokadjára is újra vásároltam őket. Ez a néhány apróság annyira remekül teljesített számomra, hogy képtelen voltam helyettük mást elviselni.
Első körben arról a parfümről volna szó, amit tavaly karácsonyra kaptam Viktortól - Dita von Teese Rouge nevezetű parfümjéről.
Bevallom akkor egy kicsit idegen volt tőlem az az illat, megszoktam a Christina Aguilera lágy, szolid, régies illatát, de mivel Viktornak tetszett úgy döntöttem adok neki egy esélyt. Elhasználtam, és habár megszerettem, mégis újra megvettem a Christinát, mondván azt már úgy megszoktam. Aztán egyszer csak azt kezdtem el észrevenni magamon, hogy mikor bementem a dm-be nézelődni, mindig a Dita féle parfümöt szaglásztam újra és újra, és egyre inkább beleszerelmesedtem. Úgy döntöttem, hogy ez nem lehet véletlen. Igen, a Christina féle parfüm nagyon kellemes és nagyon szolid, de valamiért az a vonzó nőies aroma, ami a Dita féléből árad jobban megfogott, és ez talán nem véletlen. A Christina kicsit még a fiatalabb oldalamat képviselte, a Dita pedig már a felnőtt énemet tükrözi. Hasonló egyébként a két illat, mert mindkettő klasszikus, elegáns és lágy, de a Ditában van egyfajta rejtett érzékiség, amitől sokkal komolyabbá válik az illat. Olyan hangulatom támad tőle, mint a régi 40-es évekbeli filmektől, ahol megjelenik a rendőrségen egy titokzatos nő és segítséget kér. Nem sokat lehet tudni róla, de árad belőle a nőiesség, ugyanakkor kifinomult és elegáns is. Bár egy Dita parfümtől mit is várjon az ember? Azért ügyesek voltak, hogy így eltalálták ezt az illatkompozíciót. Szóval őt újra vettem, és most egy darabig biztos ezt fogom használni, mert ezt érzem közel magamhoz. Egy kicsit változok, így a parfümöm velem együtt változik. Ja, egyébként nem a közel 9 ezer forintos parfümöt vettem meg belőle, hanem a dezodort, de mivel baromi tömény, simán tudom parfümnek használni.
A másik, amibe beleszerettem a Schauma fésülést könnyítő spray-e.


Régebben említettem, hogy itt is megpróbáltam váltani egy másikra, mondván kipróbálom, és habár az Elséve is tette a dolgát, nekem mégis hiányzott a Schauma. Jobb volt az illata, kevesebb kellett belőle és sokkal hatásosabb is volt, így most végre újra ezt használhatom.
A harmadik szerelmem az Astor Big Boom spirálja, amit először az esküvőmre vettem, hogy kipróbáljam, és annyira megszerettem, hogy azóta is csak ezt akartam használni.
Sajnos az élet úgy hozta, hogy mikor elfogyott az első Astor spirálom, nem tudtam újravenni, mert akárhova mentem, mindenütt ki volt fosztva az Astor azon részlege. Így egy NYC spirálba ruháztam be, ami ugyan jó volt, de még sem annyira, mint az Astor. Végül elhasználtam, mert megszoktam, de a NYC-nél sokkal több réteget kellett felkennem, hogy a kívánt végeredményt elérjem. Nem volt rossz, de tudtam, hogy nem fogom újra venni. Közben anyósom meglepett még anno születésnapomra egy Avonos spirállal, amivel úgy voltam, hogy majd befogom, mikor a NYC-et elhasználtam. Pár napja ki is próbáltam, de nekem nagy csalódás volt. Nem azért, mert nem azt kaptam, ami rá volt írva, hanem mert nem az én pilláimnak való. Ez egy hosszabbítós spirál, de mivel nekem eleve hosszúak a pilláim, nem volt rám jótékony hatással - olyan hosszúak lettek tőle a szempilláim, hogy állandóan összekoszoltam a szemüvegem. Én dúsítót szoktam használni, mivel inkább abban szorulok segítségre, úgyhogy úgy döntöttem, nem szenvedek ezzel az Avonos spirállal. Ma meg is vettem az Astor Big Boomját (hála istennek most volt belőle), és holnap már azzal fogom kifesteni magam. Nagyon várom, mert hiányzott. Viszont aki hosszabbítós spirált szeretne, annak bátran tudom ajánlani az Avon Astonishing Lenghts spirálját, mert dupla olyan hosszúak lettek tőle a pilláim, csak nekem nem erre volt szükségem.
Szóval ezek voltak azok, amiket annyira imádtam, hogy nem tudtam mással pótolni őket, ezért inkább nem szenvedtem tovább, visszatértem azokhoz, amiket imádok és amik jól beváltak.

2 megjegyzés:

  1. Parfüm terén én is így vagyok. Oda voltam Christina parfümjeiért, de amióta megkaptam anyumtól karácsonyra a Chanel parfümöm, azóta csak ezt vagyok hajlandó fújni magamra. Annyira nőies és ebből is látszik már nem fiatal lányok vagyunk, hanem átalakultunk. Már nővé értünk! Az Astor spirállt is már sokan mondták nekem, hogy nagyon jó! Ki fogom próbálni, úgyis elfogyott a spirállom és anélkül élni nem tudok! :):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, egy igazi Chanel parfüm, biztos isteni lehet az illata! És igen, megváltoztunk, felnőttünk, úgyhogy ideje volt már nekem is valami komolyabb illatra váltanom. Az Astor spirál meg nekem nagyon jól bevált, remélem neked is fog, ha beszerzed magadnak :)

      Törlés