2013. október 7., hétfő

Behind blue eyes

Egyszerűen imádom a kék szemszínt. Rajongok érte. Főleg azért az acélos, szúrós jégkék fajtáért, amitől olyan érzése támad az embernek, mintha az illető a lelke mélyéig látna. És habár hűvös és rideg szín, én mégis rengeteg érzelmet látok benne. Maga a csoda. 





















(az övé a leggyönyörűbb kék szem a világon ^^)

6 megjegyzés:

  1. Én is imádom a kék szemű embereket, bár én a szőke hajjal párosítva jobban:)
    Mondjuk olyan igazán jég kék szemet eddig csak az egyik osztálytársamnál láttam. Azóta se sehol, elég ritka.

    VálaszTörlés
  2. Nekem fekete hajjal az igazi, szép kontrasztosan :P Igen, igazán jégkék, már-már fehérbe hajló kéket nehéz találni, de nekem mindegyik árnyalata tetszik. Anyósomnak egyébként olyan van, és még sötétkék keret is van körülötte, elég drámai :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem jön be... mármint így képeken gyönyörű, és ha az egyetlen szerelmed kék szemű, akkor mindenképpen megértelek :)
    Csak az én életemben az összes kék szemű férfi azt támasztotta alá, hogy tőlük menekülni kell... árnyalattól függetlenül :) ismertem egy srácot, sötét mélykék szemei voltak, gyönyörű volt, az biztos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem kötök jellemvonást a szemszínhez, egyszerűen csak vonzónak találom, tetszik, főleg ha fehér bőr és sötét haj is társul mellé. Inkább esztétikai szempontból nézem. Sajnálom, hogy neked rossz élményeid voltak a kék szemű emberekkel. Anno voltak még ilyen fura sztereotípiák is, pl. hogy a szőke hajú lányok hazudósak, meg ilyesmi.

      Törlés
  4. Az egyik bátyámnak van jégkék szeme, sötétbarna hajjal. Elég ütős, oda is vannak érte a csajok :-D

    VálaszTörlés