2013. szeptember 1., vasárnap

Egy éves házasok vagyunk :)

Bizony, ma van az első házassági évfordulónk, úgyhogy igazán szép nap ez a mai :) Igaz, az életünk nem sokban változott, mióta összeházasodtunk, de azért mégis csak meg kell emlékezni erről a fontos dátumról. Főztem egy kis finom ünnepi ebédet (ami annyira még sem ünnepi, mert nem szeretünk túlzásokba esni, de nálunk már a három fogásos ebéd ünnepinek minősül), tortellini levest csináltam pásztortarhonyával, desszertnek pedig epres-málnás pitét. Képek ezúttal nem készültek, mert túlságosan el voltunk foglalva a falatozással ahhoz, hogy mi most még képekkel is szerencsétlenkedjünk, de a képzelőerőtökre van bízva a látvány :P Ezen kívül filmeztünk egy jót közösen, most pedig még vár ránk egy finom kis romantikus pezsgőzés, meg bújás, és miegymás (szintén a fantáziára bízva :PPP). Egyébként a családunk sem feledkezett meg a nagy napról, anyósomék például ezt a képet küldték el mindkettőnknek;



Nagyon kis édes ^^

Úgyhogy mi most ünnepelgetünk még egy kicsit aztán már csak pihenés lesz este, mivel holnap mindkettőnknek munka van és ki kell használnunk a vasárnap utolsó óráit. 

A nyereményjáték ma éjfélkor zárul, holnap pedig reményeim szerint kisorsolom, hogy ki is nyeri meg az én szerény kis ajándék csomagomat, illetve a meglepetés könyvmoly ajándékot. Habár holnap elég hosszú napom lesz (valószínűleg táncos megbeszélés lesz a jövővel kapcsolatban), azért igyekszem megcsinálni a sorsolást, úgyhogy kedves versenyzők, inkább az esti órákban nézzetek el hozzám az eredményért. 

A sorsolásról csak annyit, hogy mivel én egy konzervatív, régimódi lány vagyok, ezért a sorsolást is hagyományos módon fogom intézni - összehajtogatott papírokra írom fel az összes versenyző nevét, azok valószínűleg Viktor egyik sapkájában fognak landolni, Viktor pedig kihúzza a szerencsés nyertest. Kényelmesebb lenne valami netes sorsoló programot használni, de én ezt közelebb érzem magamhoz, és csak remélni merem, hogy senki nem fog előnyben részesítéssel gyanúsítani. A szavazás 110%-ig tisztességes, becsületes módon fog történni, holnap pedig minden kiderül :)

12 megjegyzés:

  1. Gratulálok nektek!:) ÉS még sok-sok évfordulót kívánok!:)

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! Ilyenkor is kicsit irigykedem, de persze teljesen pozitív értelemben, ne érts félre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Ne aggódj, kicsit sem értem félre a dolgot, és remélem egyszer mindenkinek ilyen boldogságban lesz része, mint nekünk :)

      Törlés
  4. Gratulálok! :)Még nagyon sok boldog évet kívánok! :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok! Az ebéd nagyon jól hangzik, remélem, a nap további része is jól sikerült :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen, isteni lett az ebéd és minden remekül alakult, szuperül éreztük magunkat :)

      Törlés
  6. Gratulálok itt is :)!
    Örökké tartó éveket kívánok nektek! :)

    VálaszTörlés