2013. szeptember 1., vasárnap

30 napos smink kihívás - 30. rész

Egy kép rólad sminkkel és smink nélkül

Tegnap este (azaz inkább ma hajnalban) már nem volt kedvem és erőm képek után kutatni, de most frissen és üdén (hahaha :D) nekiállok a kihívás utolsó részének. Igaz, hogy az utóbbi időben egy csomószor lehetett smink nélküli képeket látni róla, mivel a Zsófis marhulások alkalmával elég sokszor nem voltam kifestve, de üsse kavics, kaptok más képet is rólam.



Smink nélkül, összefogott hajjal, borzasztó cuki arckifejezéssel :D



Itt pedig a legáltalánosabb sminkemmel.



Azt hiszem eléggé egyértelmű, melyik a jobb - a felső képpel vallatni lehetne :D
Hát ezzel véget ért a 30 napos smink kihívás. Nagyon élveztem, jó kis kérdések voltak, és biztos, hogy még bele fogok vágni más kihívásokba, mert jól el lehet velük szórakozni, és legalább egy kis rendszert visznek az életembe. Igaz, elég sokáig elhanyagoltam, de közben ezer más dologról is szerettem volna írni, így aztán nem mindig fért bele az időmbe. Remélem nektek is tetszett, és hogy legközelebb mivel fogok jelentkezni, azt még nem tudom, de biztos, hogy lesznek még ehhez hasonló kis jópofaságok a blogon.

10 megjegyzés:

  1. Ne állítsd be magad bányarémnek, mert egyáltalán nem vagy az. Azért a smink sokat dob, minden ember fején. Az első aranyos, a második dög. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak tudod mikor az emberrel kislány kora óta azt éreztetik, hogy ronda, akkor ettől elég nehéz elvonatkoztatni. Azért igyekszem, csak az ilyen rossz berögződésektől nehezen szabadul az ember. Egyébként pedig nagyon jól esett a kommented, csak olyan szomorú, hogy mindig utólag, mások figyelmeztetése által jövök rá arra, hogy már megint lehordtam magam.

      Törlés
  2. Nagyon jó a második kép, gyönyörű vagy rajta :) viszont szerintem sincs gond az elsővel, nem csúnya, sőt bájos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, ha így gondolod :)

      Törlés
  3. Az első irtó cuki :D Nagyon aranyos :D A második pedig fantasztikus :D Nagyon ügyesen sminkelsz! :D Nagyon jól áll! :)

    Szép Vasárnapot neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Igen, a cukiság az egyik védjegyem, de ha egyszer ilyen fejem nőtt, akkor ez van :D A bókokat pedig nagyon köszönöm ^^

      Törlés
  4. De valld be hogy olyankor nem is hiányzik a smink :P Azok a legjobb pillanatok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tény, legalább eggyel kevesebb dolog, amire oda kell figyelnem, nyugodtan lököttködhetek veletek :P

      Törlés
  5. Nagyon szépen sminkelsz, tetszik!!

    VálaszTörlés