2013. július 30., kedd

Ettől félek én is :(

8 megjegyzés:

  1. Ez nagyon igaz, és nem csak a párkapcsolatra illik,hanem barátságokra is.
    Kár, hogy sok ember nem gondolkodik el ezen, mielőtt cselekszik.
    Amúgy, én is félek ettől.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, ez az idézet bármilyen emberi kapcsolatra ráillik, ami igazán fontos nekünk. Vigyáznunk kell a szavakkal, mert azok okozzák a legmélyebb sebeket.

      Törlés
    2. Szerintem nem csak a szavak, hanem a tettek, mondani mondhat bárki bármit, de szerintem tettekkel lehet a leginkább megbántani másokat. Kár, hogy ezen nem sokan gondolkodnak el :(

      Törlés
    3. Talán mindenkinek más okozza a nagyobb fájdalmat. Én a szavak okozta fájdalomtól sokkal jobban szenvedek, mint a tettek okozta fájdalomtól, mert azokon rágódom állandóan, azok visszhangoznak a fejemben.

      Törlés
    4. Na igen, mondjuk nálam mindkettő dukál..szóval a tett is meg a mondat is szokott visszahangozni a fejemben. Úgy gondolom aki szeret engem vagy én szeretek, azt szándékosan nem tudom megbántani, ma már szerencsére lejutottam oda, hogy mielőtt kimondok valamit nagyon sokszor megrágom magamban, hogy hogy hangzik. Nyilván nem mindig jön össze :) de igyekszem. Szerintem erre ez a legjobb taktika, hogy az ember elszámol magában párszor mielőtt kimondja tényleg az amit gondol. Ha van rá lehetőség akkor meg meg kell beszélni azt a másikkal ami bánt, feltéve ha van értelme, és nem nyilvánvalóan rosszindulatú dolog miatt vesztek össze. Olvastam a Viktoros bejegyzéseket, hogy mennyire megbántad hogy megbántottad, csak akkor nem tudtam mit hozzá fűzni, meg nyilván nem akartam bele okoskodni a magánéletedbe :)de megérintett az írás, és tudom, hogy szeret és bármi olyat mondasz vagy teszel, tudja miért, hiszen ismer.

      Törlés
    5. Igen, nekem is azt kellene megtanulnom, hogy elszámoljak magamban 10-ig, és ha még utána sem tűnik baromságnak, amit mondani akarok, akkor mehet élesben. De nekem ezt még sajnos gyakorolnom kell. Egyébként ez az egész téma egy új bejegyzést szült bennem, úgyhogy hamarosan meg is írom, ott talán átfogóbb képet fogsz kapni a nézeteimről :)

      Törlés
    6. Alig várom. Szeretem az álláspontjaid. Többnyire én is ezekt a nézeteket vallom. :)

      Törlés