2013. március 16., szombat

Kezdődik a kellemetlenség...

Most már harmadik napja szedem a gyógyszereimet, és sajnos kezdem is érezni a hatásukat, de nem jó értelemben. Valamiért rajtam mindig kijönnek a tabletták mellékhatásai. Reggel óta émelygek és valami őrületesen fáj a hasam... néha vannak békés pillanataim, de épp csak annyi, hogy fellélegezzek és kicsit ellazulhassak a fájdalommentességtől, aztán megint belém nyilall a kín. Ezen kívül iszonyatosan fáradtnak és levertnek érzem magam, mintha lemerült volna bennem az elem és elpárolgott volna belőlem az életkedv. Pedig ez nagyon nem én vagyok. Említette a doktornő, hogy előfordulhat velem ilyesmi, na de hogy ilyen intenzíven, arra azért nem számítottam. Igyekszem magam mindenfélével elfoglalni, de ilyenkor nem nagyon találok olyan tevékenységet, ami 100%-osan elterelné a figyelmem a fájdalomról. Hímezni most már nem tudok, mert túl sötét van hozzá, az olvasástól csak még jobban elálmosodnék, úgyhogy azt hiszem marad az irkálás. Lehet, hogy tovább folytatom a goth kihívást, úgy is rég írtam azzal kapcsolatban postot. Aztán közben reménykedem, hogy a 6 nap leteltével újra normálisan tudok létezni, mert ez így elég vacak :(

3 megjegyzés:

  1. Szilvim! A gyógyszerek mellett igyál normafloret! Helyrerakja a bélflórád és nem marja szét a gyógyszer a beleid!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az előző bejegyzésemben már említettem, hogy szednem kell ilyesmit, de a normaflore ehhez nem elég ütős. Hobiot Stopot szedek, de köszönöm, hogy gondolsz rám :)

      Törlés