2012. december 16., vasárnap

Vaddisznósörte hajkefe

Már nagyon régóta vágyakoztam egy ilyen csodaeszköz után, és a hétvégén végre alkalmam nyílott beszerezni egyet. Az első használat után minden túlzás nélkül kijelenthetem, hogy az életem teljesen új fordulatot vett - volt egy életem a vaddisznósörte hajkefe előtt, és most van egy új, aminek már részese ez a csoda. Egyszerűen hihetetlen mennyire másként viselkedik a hajam a használata során. Hihetetlenül kíméletes mind a hajamhoz, mind a fejbőrömhöz, nem tölti fel elektromossággal és ami a legjobb, nem tépi. Az eddigi hajkeféim borzasztó károkat okoztak számomra, pedig mindig odafigyeltem arra, hogy jó minőséget válasszak. Ennek ellenére mégis csomóban szaggatták ki a hajamat, én pedig egyre kétségbeesettebb lettem. Nem titok, hogy borzasztóan odafigyelek a hajamra, mert rendkívül macerás, de azt hiszem ezzel a vaddisznósörtés hajkefével végre fellélegezhetek. Ha tehetném egész nap csak fésülgetném vele a hajamat, olyan jó érzés :D Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne a műanyag, tüskés végű, fejbőrt irritáló borzalmaknak búcsút mondani.

5 megjegyzés:

  1. Nekem is volt egy vaddisznósörte hajkefém. Kb. 1 évig használtam, utána sikerült elhagynom, de sajnos nekem semmi pozitív tapasztalatom nincs vele :( Ugyanúgy feltöltődött elektromossággal a hajam, sokkal nehezebb volt vele kifésülni a gubancokat, sokkal jobban tépte a hajam, mint bármelyik hajkefém addig (és azóta). És közben meg mindenki mástól pozitív véleményt hallottam, szóval nagyon nem értem mi volt a gond, biztos velem van a baj. Arra tudok esetleg gondolni, hogy nem igazi vaddisznósörte volt, de olyan helyen vettem, amit mások kifejezetten ajánlottak (Déli pályaudvarnál egy ecsetboltban).
    Most éppen egy avonos ovális hajkefém van, ezzel elégedett vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Igazság szerint nem vagyok túlzottan jártas a dologban, lehet ezek között sincs két egyforma, és talán a haj típusa is válogatja. Nem tudom mi lehetett nálad a gond, de nálam valami csodát művel ez a vaddisznósörte hajkefe. Elég pár húzás és máris tükörsima a hajam, és alig pár szálat kellett kiszednem a sörték közül. Én nagyon jól jártam vele, sajnálom, hogy neked nem használt. Remélem azóta találtál olyat, ami tökéletesen beválik számodra.

    VálaszTörlés
  3. Az én hajzuhatagomhoz sem ártana egy normális kefe mert hajmosás után lehet csak éppen kifésülni, száradás után elfelejthetem a fésűt mert esélytelen kibogózni...kíváncsi vagyok erre a kefére, majd mutasd meg!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, ha jössz szombaton megmutatom, szuper jó!

      Törlés
  4. Én is imádom, amióta van, csak ezzel fésülködök :)

    VálaszTörlés