2012. április 5., csütörtök

Gyors helyzetjelentés

Események vannak esküvő-fronton! Sajnos mostanában kicsit kevesebb időm lesz az írásra, mert ezek az ügyintézések sok időmet elveszik, de azért most nagyvonalakban leírom, hogy eddig mik történtek. Nos, nemrég voltunk meghívókat rendelni, és meg is van a kiszemelt áldozatunk. Nem írom le, hogy milyen, legyen meglepetés, majd idővel teszek fel róla képet, de legyen elég annyi, hogy csodagyönyörű, nagyon illik hozzánk. Az idézetet, ami benne lesz, azt pedig Viktor választotta, és azt most meg is osztom a nagyérdeművel, mert olyan gyönyörű, hogy ennél szebbet én sem találhattam volna. Úgy örültem, hogy erre Viktor akadt rá :) Szóval íme az idézetünk;

"Ha valaki szeret egy virágot,amely csak egyetlen példányban létezik a csillagmilliókon: ez épp elég neki, hogy boldog legyen."

Ennél szebbet el sem tudnék képzelni magunknak, ez annyira illik hozzánk, ráadásul aki nem jött volna rá, a Kis hercegből volt. Szóval ez lesz az idézet, illetve elmentünk megnézni egy éttermet is Bugyin (nem röhög!), mivel a kerti project megvalósítási nehézségek miatt megbukott. Ez a hely viszont olcsó, isteni a kaja, és még kerti pavilonjuk is van, szóval úgy ahogy kerti esküvő lesz, csak nem nálunk, hanem egy étteremben. Fedett, szóval az eső miatt nem kell aggódnunk, ha pedig nagyon hideg lenne, akkor akár be is tudunk menni a négy fal közé, ott is csodás a tér kialakítása. Sajnos képeket nem tudok mutatni, mert amiket Viktor csinált, azok elég rossz minőségűek lettek, viszont szóban annyit, hogy csodásan letisztult, elegáns, kifejezetten exkluzív érzést kelt, viszont mégis családias. Tökéletes számunkra, mert pont ilyen kisebb társaságokhoz van méretezve, és a tulaj is nagyon kedves volt velünk, rengeteg mindent felajánlott, amivel jól járunk anyagilag és mindenhogy, szóval minket eléggé meggyőzött, ráadásul itt van tőlünk 15 percre kocsival. Tökéletes választás. Most már csak a menüt kell összeállítanunk, letisztázni minden anyagiakat, és mehet is a foglalás. A következő project a gyűrűk lesznek, azokat megyünk majd megnézni egy pesti szalonban. Hát, mozgalmasak a napjaink, de nagyon élvezzük őket. Ezt a bejegyzést most kicsit összekapokdtam, de így sikerült. Majd igyekszem gyakrabban helyzetjelentést adni, mert esemény az most van bőven :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése