2012. március 4., vasárnap

Harmadik nekifutás - 100 dolog, amit szeretek 8. rész

71. békés, vidéki életet
72. fűzőket
73. kézből etetni a halacskáimat
74. hattyúkat és kacsákat etetni a Duna parton
75. gyerekkönyveket olvasni felnőtt fejjel
76. napfelkeltét
77. Nuada herceget (szimpatikusak az eszméi és a viselkedése, habár kissé szélsőséges karakter)
78. Spike-ot :P
79. Lestat-ot :P (hm, azt hiszem kedvelem a szemtelen szőkéket :D)
80. kosztümös filmeket

2 megjegyzés:

 1. Szió Szilvi! (Megaera-ról a Herkules rajzfilmből Megara jutott eszembe:) )
  Google-on át jutottam hozzád "véletlenül", nárciszos képeket keresve - így kerültem a 2010. februári Tavaszváró-s bejegyzésedhez, aztán tovább olvasgattam, élvezet olvasni, ahogy írsz, szépek a mellékelt képek... :)
  Ez a "100 dolog, amit szeretek" felsorolása remek gondolat - ha megengeded átvenném én is az ötletet, illetve, szintén a Tavaszváró-ban közölt versedet feltenném az én blogomra, a Derűlátóra (www.derulato.blogger.hu) - ha hozzájárulsz - természetesen a blogodra mutató linkkel. De amúgy is felteszlek az Linkajánló-ba, mert nekem nagyon tetszik a Mesevilágod! Gratulálok hozzá!:)
  Kati (Derűlátó) :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Névtelen!
  Kicsit későn vettem észre a kommentedet, de nagyon örültem neki! :) Köszönöm szépen a nekem címzett kedves soraidat, jó érzés tudni, hogy tetszik neked a blogom :) Természetesen csinálj te is nyugodtan 100-as listát, nagyon jó móka, és hihetetlenül fel tudja dobni az ember kedvét már maga a keresgélés is. A versemet is tedd ki nyugodtan, ha tetszik, a linket pedig nagyon köszönöm :) El fogok én is látogatni hozzád, kíváncsi vagyok a te oldaladra is. Még egyszer köszönöm, hogy itt jártál és örülök, hogy jól érezted magad!

  VálaszTörlés