2012. március 15., csütörtök

Családunk négylábú, szőrös kis tagjai :)

Talán említettem párszor, hogy bizony nem csak mi négyen élünk egy fedél alatt (Évi, Zoli, Viktor és én), hanem bizony van velünk egy tüneményes kis mopsz kutyus is, aki a Daisy névre hallgat. Imádni való kis rosszaság, igazi öleb, aki legszívesebben minden idejét az ember karjában tölteni. Egyébként meg kell jegyeznem, hogy alapjáraton sosem voltam oda az ilyen nyomott orrú, pici kutyákért, nálam egy kutya a vizsláknál kezdődik, de őt valahogy nem lehet nem szeretni. Olyan gyorsan belopja magát az ember szívébe, hogy észre sem veszem. Róla szeretnék most néhány képet postolni, aki egyébként 8 hónapos.









Aztán ma nagy öröm ért minket, ugyanis a délelőtt folyamán újabb taggal bővült a családunk - megérkezett hozzánk egy 7 hetes moszkvai őrkutya kölyök, aki a Kátya névre hallgat. Éviék régóta tervezték, hogy egy nagyobb testű kutyust is hoznak, mert hát valakinek a házat is kell őriznie, és így esett a választásuk erre a fajtára. Kátya egyébként borzasztóan aranyos, olyan igazi plüsskutya, de persze még eléggé meg van szeppenve. Az étvágyával nincsen baj, nagyon szépen evett és ivott, aludt egy nagyot, most pedig éppen a szőnyeget csócsálja. Jelenleg majdnem akkora, mint Daisy, ami elég durva arány ahhoz képest, hogy Daisy lassan kifejlett termetű, Kátya pedig csak 7 hetes :D Ha minden igaz, akkor ő kb. 60 kilósra fog nőni. Egyébként a moszkvai őrkutyát a bernáthegyiből, a kaukázusi juhászból, és még valamilyen farkaskutyából tenyésztették ki, kifejezetten őrző-védő feladatokra, szóval pont ideális. Jöjjenek most róla is képek, olvadozzatok :)







6 megjegyzés:

  1. Hát igen, tökre bernáthegyis :P Nekünk is ilyen kutyunk van,és kiskorában is akkora mint egy kifejlett cica :D irtó édi ^^

    VálaszTörlés
  2. Hát mi is nagyon megszerettük a kis szarost, eszméletlenül aranyos. Csak közben Daisy-kével is sokat kell foglalkozni, nehogy elhanyagolva érezze magát, de ezzel nincs gond, mert mind a kettőt imádjuk :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, igen, nagyon jól megvannak együtt :)

    VálaszTörlés