2011. október 24., hétfő

Esti meglepetés

Viktor ma tovább maradt bent dolgozni, mert órákat kellett pótolnia, így külön jöttünk haza. Mikor aztán nemrég nyitottam neki az ajtót, egy gyönyörű csokor rózsával és egy kis meglepetés ajándékkal fogadott :)))Íme a csodaszép, illatos rózsák..,... és a meglepetés ajándék, amit Viktor készített nekem. Pár évvel ezelőtt karácsonyra már kaptam tőle egy ehhez hasonló kis kedvességet, és most ismét megörvendeztetett egy újabb darabbal. Ezeket amúgy elektronikai alkatrészek lábaiból csinálja, összeforrasztja őket, és habár a képen nem nagyon látszik, de a szívecskét átfestette pirosra, és akármerre forgatom, minden irányban szívecske alakja van ^^
Annyira boldoggá tettek ezek a kis ajándékok, meg maga a tudat, hogy Viktor gondolt rám és örömet akart nekem szerezni. Ehhez hasonló csekélységekkel nagyon hamar le lehet venni a lábamról amúgy :)
Egyébként nem volt semmilyen különleges alkalom, ami miatt kaphattam volna ezeket, csak úgy jött Viktornak az ötlet, hogy meglep engem :) Hát, bizony sikerült neki! :)))

2 megjegyzés:

  1. Hát ez mennyire aranyos tőle :) Szeressétek nagyon egymást!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Ugye? Én majd elolvadtam, mikor megláttam őket ^^ A szerelem miatt meg ne aggódj, az állandóan megvan :)

    VálaszTörlés