2011. szeptember 27., kedd

Itt van az ősz, itt van újra...



... s vele együtt a drága jó öreg vírusok is. Most is sikerült összeszednem az éppen aktuális nyavalyát, bár szerencsére nem olyan vészes a dolog, de holnap azért itthon maradok egy napot pihenni, hogy a hét többi napján be tudjak menni dolgozni. Egyébként igyekszem nem elhagyni magam, mert annak ugye semmi értelme nincs. Tény, hogy a torkom fáj, folyik az orrom, szédelgek és a gyomrom önálló életet él, de ez azért még nem a világ vége, és egy napnyi intenzív kúrálással biztos jobban leszek. Ettől eltekintve nagyon örülök az ősznek, mert lassan itt a hűvös idő, habár reggelente már most is kellemesen hideg van, és mint tudjuk én nagyon szeretem a hideget. Már kezdek amúgy megbarátkozni a gondolattal, hogy ezzel a rajongásommal szinte egyedül vagyok, de nem tudok mit csinálni, én a hidegben érzem jól magam. Az ősz már most csodaszép, mindenütt színes levelek kavarognak, a fénynek aranyló árnyalata van, de a levegő még sűrűn átmelegszik. Szerintem ez az idő még a legtöbbeknek kellemes, mert a reggeli hűvös órákat leszámítva napközben jó idő van, még nem kell nagyon beöltözni, viszont előkerülhetnek a szép őszi ruhadarabok, mint nálam a sálak, a bokacsizmák és a kis kabátok, blézerek, Viktornál meg a jó öreg acélbetétes bakancs, hosszú fekete farmer és a bőrdzseki, amiben valami hihetetlenül szívdöglesztő tud lenni. Ennél már csak az lesz jobb, mikor télen garbós nyakú pulóvert fog viselni, mert az a kedvenc ruhadarabom nála. Persze a tél még odébb van, de nekem kínkeserves a várakozás, mert legszívesebben már most zimankót, havat és csillagokkal teleszórt, mélykék eget, meg esti fényeket szeretnék (meg persze KARÁCSONYT! ^^), most viszont a szép, rozsdaszínű ősznek örülök :)

2 megjegyzés:

  1. Nem vagy egyedül. Olyan szépen írtál erről,hogy én is telet akarok =) Imádom ezt az időszakot,és hogy nem döglünk bele a melegbe =)

    puszii, Zsú

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, jó tudni, hogy mások is szeretik :) Én is imádom ezt az őszi-téli időszakot, hogy nincs az a nagy meleg és forróság, mert olyankor szinte létezni sem bírok. A hideget mindig is jobban bírtam, mint a meleget, úgyhogy eljött végre az én időm :)

    VálaszTörlés