2011. július 5., kedd

Hintázó Leányzó - Végre kész!

El sem hiszem, hogy megtörtént, de igen, végre befejeztem azt a tündéri kis gobelint, amiről már hónapokkal ezelőtt írtam! Minden bizonnyal ha több időt szántam volna rá, akkor jóval előbb készen lettem volna vele, de nem baj, most végre befejeztem, és szebb, mint amilyennek valaha is képzeltem :) Olyan kis bájos, tündéri, gyermekien ártatlan az egész, hogy nem tudom nem imádni! A címe egyébként "Like a butterfly" - szerintem nagyon illik hozzá :) Mutatok róla képet, bár továbbra is csak telefonnal tudok fényképezni, ennél fogva nem lettek túl jók, de azért a lényeg látszik.


Kicsit még gyűrött az anyag a varrástól, de majd kisimítom és megy ez is kereteztetni. Sajnos az előző tündérkéim még szintén váratnak magukra, de talán majd egyszer mindegyik szépen be lesz kereteztetve, s mindet  fellógathatom a falamra :) Ja, és ha már itt tartok megmutatom a következő projectemet. Ez most keresztszemes lesz, és a változatosság kedvéért tündéres :P


Sajnos a kép itt még rosszabb minőségű, mint az előző, de azért viszonylag kivehető. Ebben a tündérben az a pláne, hogy nem egyszer fonallal kell kivarrnom, hanem néhány helyen fényes fonállal is, ami ezüstösen csillog, illetve néhány helyre gyöngyöket is kell ráhímeznem :) Szerintem valami káprázatos lesz, ha elkészülök vele! Ja, és amúgy hatalmas lesz, a kézműves boltban nagyjából megmutatta nekem az eladó hölgy (aki mindig készséggel segít nekem, ha elakadok), és hát huh, nem lesz kis munka, de sebaj, kihívás :) Ami pedig a nevét illeti, az a címe, hogy Júliusi ametiszt tündér ^^ Nem véletlenül választottam, hiszen én is júliusi születésű vagyok, illetve imádom az ametisztet mind ékkőben, mind színében, így aztán dupla indokom volt rá, hogy elhozzam. Sőt, tripla, hiszen tündéres :P No mindegy, szóval ezek lennének a mostani alkotásaim és terveim.

4 megjegyzés:

  1. Már most imádom mindet, a gobelinhez pedig grat...nem kis munka volt :D A tündéresre kíváncsi leszek :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, tényleg elég nagy falat volt, na de ez az új még nagyobb lesz :) Majd felteszem azt is, ha egyszer kész leszek vele :P

    VálaszTörlés
  3. Hol sikerül ilyen szépet vásárolnod? Ez a tündéres annyira szép lesz!!!

    VálaszTörlés
  4. A nálunk lévő kreatív hobbi boltban találtam rá. Az eladó hölgy tudja, hogy imádom a tündéres dolgokat, ezért egy csomó ilyet rendelt, hogy tudjak közülük válogatni, nekem pedig erre esett a választásom :)

    VálaszTörlés