2011. április 5., kedd

Málna

Gondoltam mutatok erről a virgonc kis leányzóról még néhány képet nektek :) Egyébként tényleg nagyon édes kis kutyi, remekül érzi magát nálunk - igaz, a kezünket szanaszét csócsálja (eléggé fájdalmas, mert éles és hegyes kis fogai vannak ám!), a hajunkat sem kíméli, de egyáltalán nem bánjuk. Már van ám hangja is, bőszen nyöszörög, ha nem vesszük ölbe, és rendesen ugat is. Nekünk ez fura, mert mikor Fricike volt ilyen kicsi, akkor ő hetekig meg se mukkant. Málnácska azonban lelkesen mondja a magáét, és valami leírhatatlanul imádni való! Ja, és csak azért tűnhet egy picit morcosnak a buksija, mert még nem nőtt bele a "ruhájába" :P Na de jöjjenek azok a képek :)






3 megjegyzés:

  1. Megzabálom, olyan édes :) Vasárnap mehetek kutyázni?:D

    VálaszTörlés
  2. Jajj istenem hogy milyen édes!!!!!! :)))
    Tényleg jó nagy ruhája van még, kicsit elszabták :D Alíznál is mindig ezzel piszkáltuk :P
    ez a harapdálós korszak nem egy leányálom az igaz, de majd leszokik róla :) Kis tűfogú :D

    VálaszTörlés
  3. Barbi, gyere nyugodtan, csak most nem nagyon fogod tudni gyömöszölni, mert picit beteges, hasmenése van, de talán vasárnapra már jobban lesz.
    Brigittém, hát nagyon reméljük, hogy le fog szokni a harapdálásról, mert igen fájdalmas :D Minden nap új sebekkel megyek be dolgozni, a gyerkőcök meg csak lesnek, hogy milyen harcias ez a kis Málna :P

    VálaszTörlés