2014. január 21., kedd

Lila lovely lakk

Elenitől kaptam még anno egy csodás mély lila lakkot karácsonyi ajándék gyanánt, amit most próbáltam ki. Azt hiszem eljutottam arra a pontra ("hogy majd gondolkodok naponta arról a szőke lányról, aki a hajamat az éjjel befonta..." intermezzo vége, késztetést éreztem leírni), hogy hiába van már jó pár lila lakkom, mindig jöhet egy újabb darab, és mindegyikbe szerelmes leszek. Na hát ezzel is így történt. Felkentem két rétegben, és onnantól kezdve tudtam, hogy minket egymásnak teremtettek :P Eleni, ezúton is köszönöm, csodás választás volt, nagyon illik hozzám :) Viszont mivel hétköznapra kissé sötétnek éreztem (ha nincs fény, akkor feketének látszik), dobtam rá egy réteg Moyra fedőlakkot, halvány rózsaszínes-gyöngyházas árnyalatú, és nekem így most nagyon tetszik. Könnyű volt vele dolgozni, mert jó állaga van a lakknak, a száradása átlagosnak mondható. Két rétegben tökéletesen fed, és eddig a tartóssága is jónak bizonyult, mivel vasárnap kentem föl és azóta intenzíven gépelek, mosogatok, végzem a napi teendőimet, és csak egyetlen egy pici folton pattant le a lakk, de annyira aprócska, hogy ha nem bámultam volna sokadjára a kezemet, észre sem veszem. Szóval meg van a "love" factor :)








Egyébként elnézést, hogy kissé kimaradt most a blogolás az életemből pár napig, de olyan szinten vagyok hulla, hogy hihetetlen. A csodás időjárás miatt a gyerekek is lököttebbek, ennek tetejébe szombatra meg kell csinálnom a szólómat, amiből kb. 3-4 mozdulat van meg, plusz Réka ma is és holnap is próbára jön át hozzánk, hogy végre kész legyünk a duóval. Szombaton ugyanis verseny felkészülési hétvége lesz a tanárunknál, és jó lenne valami produkciót felmutatni, ha már február 16-án verseny... 

8 megjegyzés:

  1. De szép szine van :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen: ) nagyon jól néz ki fedőlakkal: ) az intermezzon jót röhögtem: D a versenyhez előre drukkolol,tudom hogy hasítani fog az előadás!: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy a fedőlakk sokszínűségéből semmit nem tudtam lekapni, de élőben nagyon jól látszódnak benne a kékes-rózsaszínes-ezüstös csillámok.
      Köszi a drukkot, rám fér :) Az intermezzot meg muszáj volt :D

      Törlés
  3. Nagyon szép színe van, imádom a lilát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszik :) Én is imádom, szinte mindenhol - körmömön, szememen, számon, ruhámon, cipőmön, mindenhol :P

      Törlés